crumblecake
Desserter

Crumblecake med rabarber og hindbær

En lun crumblecake er en hurtig og nem dessert og sååå lækker. Servér altid crumblecake varm, evt. med cremefraiche eller flødeskum til

Crumblecake med rabarber og hindbær til 6 personer

DET SKAL DU BRUGE TIL CRUMBLECAKE

4 rabarber, ca. 200 g
125 g hindbær
1 spsk. kanel
2 spsk. rørsukker
125 g smør
150 g hvedemel
80 g sukker
50 g finthakkede valnødder
50 g finthakkede mandler
4 spsk. kokosmel
 
PRØV OGSÅ: CRUMBLECAKE MED ÆBLE OG HINDBÆR
 

Opskrift - sådan laver du crumblecake med rabarber og hindbær

1. Skær rabarberne i tynde skiver, og vend dem forsigtigt sammen med hindbær, kanel og sukker.

2. Smør seks ovnfaste skåle med smør, og fordel frugten i. Smuldr koldt smør i melet, og bland sukker, valnødder, mandler og kokosmel i. Drys dejen over frugterne.

3. Bag dem i en 200° varm ovn i 8 minutter. Eller kom frugt og dej i et 20 cm stort, smurt tærtefad, og bag kagen i en 200° varm ovn i 30 minutter, til den er gylden.

TIP: Du kan skifte rabarber og hindbær ud med æbler, pærer eller ferskner og blåbær.

 

PRØV OGSÅ: CRUMBLECAKE MED VANILLE OG ANANAS

 

 

Læs mere om: