cookies
Desserter

Cookies med Super Flyers

De bløde lakridsstænger med saltet fyld er guf i en sprød cookie med knasende hasselnødder. Her får du opskriften på cookies med Super Flyers

Forberedelsestid: 10 min
Tilberedelsestid: 12 min
Tid i alt: 22 min
Antal personer: 30

DET SKAL DU BRUGE

2 æg
200 g brun farin
200 g sukker
350 g blødt smør
400 g hvedemel
4 tsk. bagepulver
100 g hasselnøddekerner
75 g soltørrede tranebær
4 Super Flyers (lakridsstænger med salmiak)

Opskrift - sådan laver du cookies med Super Flyers

 

1. Rør æg, farin og sukker godt sammen i en skål. Tilsæt smør, og rør videre. Bland mel og bagepulver i en anden skål, og vend det i sukkerblandingen, så du får en jævn dej. Hak hasselnødder groft, og vend hasselnødder og tranebær i dejen. Knus Super Flyers i en blender eller foodprocessor, og rør dem i dejen sammen med salt. Rul dejen til en stor pølse på ca. 8 cm i diameter, og læg den på et fad beklædt med bagepapir. Læg dejen i fryseren i 1-2 timer eller i køleskabet i 4 timer.

2. Tænd ovnen på 180°. Skær dejen i 1 cm tykke skiver. Fordel dem på én eller flere bageplader beklædt med bagepapir, og sørg for, at der er godt med mellemrum mellem dem. Bag dem i ovnen i ca. 12 minutter. Afkøl på en rist.
 
Læs mere om: