Desserter

Citronmuffins med syrlig glasur

Fristes du somme tider af en færdigkøbt citronmåne, vil du elske disse muffins




(10 stk.)
150 g smeltet smør
200 g fint rørsukker
3 æg
200 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
saft af en økologisk citron
skal af 1½ økologisk citron
GLASUR:
20 g smør
400 g flormelis
saft af 1 økologisk citron
1-2 spsk. kogende vand
PYNT:
fint revet citronskal
lidt rørsukker
#Rør smør og sukker sammen, tilsæt æggene et ad gangen, og rør godt. Sigt hvedemel og bagepulver ned i massen, og rør det godt sammen. Vend citronsaft og -skal ned i dejen. Fordel dejen i muffinforme, og bag kagerne i en forvarmet ovn ved 180° i 30-35 minutter. Lad dem afkøle. Rør ingredienserne til glasuren sammen, til den er let tyktflydende. Smør glasur over kagerne, og pynt med citronskal drysset med rørsukker.

RELEVANTE LINKS


Gæstemenu
med et touch af
efterår
Madplan til
hele ugen
Køb i femina-
shoppen.dk

Læs mere om: