Chokolademuffins med skildpadder
Desserter

Chokolademuffins med skildpadder

De chokoladetætte muffins gemmer på en dejlig skildpadde-overraskelse og er overhældt med flydende karamel. Så bliver det vis ikke meget bedre! Her får du opskriften på chokolademuffins med skildpadder

Forberedelsestid: 25 min
Tilberedelsestid: 15 min
Tid i alt: 40 min
Antal personer: 10

DET SKAL DU BRUGE

200 g smør
200 g mørk chokolade 70 %
200 g hvedemel
4 æg
250 g sukker
½ tsk. salt
10 Toms mini-Skildpadder
10 store papirmuffinforme

TIL SERVERING

1 dåse karamelliseret mælk (dulce de leche, f.eks. fra Nestlé)
20 g mørk chokolade

Opskrift - sådan laver du chokolademuffins med skildpadder

 

1. Tænd ovnen på 175°. Smelt forsigtigt smør og chokolade sammen i en gryde. Pisk mel, æg, sukker og salt sammen med en elpisker i en skål til en luftig blanding. Vend chokolademassen i. Stil muffinformene på en bageplade, og fyld dem halvt op med dej. Stik en skildpadde ned i hver muffin, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter. Lad dem køle helt af.
 
2. SERVERING: Fordel dulce de leche og hakket chokolade over de afkølede muffins umiddelbart inden servering.
 
TIP: I stedet for udstansede muffinforme kan du sagtens bruge mindre stykker af bagepapir i en fast muffinform.
 
PRØV OGSÅ: Brownie med Dumle