
Kongehuset
DET SKAL DU BRUGE TIL CHOKOLADEKAGE MED KAFFE
200 g rørsukker 1¹⁄₃ dl stærk kaffe 225 g smør 250 g mørk chokolade 4 æg springform på 20 cm i diameter PYNT kakaopulver Opskrift - sådan laver du chokoladekage med kaffe 1. Kom rørsukker og kaffe i en gryde, og kog det til sirup. Kom smør og hakket chokolade ned i siruppen; tag gryden af blusset, og lad det hele smelte stille og roligt sammen. Afkøl, til blandingen er håndvarm. Tilsæt æggene, ét ad gangen, og rør dejen jævn og glat. Fordel dejen i en springform beklædt med bagepapir. 2. Bag kagen i en 170° varm ovn i ca. 50 minutter. Kagen skal være klæg i midten. Afkøl kagen helt – stil den gerne på køl til dagen efter. Drys med sigtet kakaopulver inden servering. PRØV OGSÅ: Verdens bedste chokoladekage