brownie
Desserter

Brownie med hvid chokolade

af Camilla Zarah Lawes [email protected] 30. januar 2018
Foto: Betina Hastoft
En skøn brownie der ingen tid tager at lave. Den hvide chokolade flyder ikke ud i dejen, men ligger som små lækre, smeltede stykker inde i kagen.

Brownie med hvid chokolade

15 min. + bagetid 20 små stykker   DET SKAL DU BRUGE 130 g smeltet smør 2 æg 150 g sukker  Fintrevet skal fra en ubehandlet appelsin 200 g hvedemel ½ tsk. bagepulver Kornene fra en vaniljestang 100 g hvid chokolade  
  Pynt 15 g finthakkede  pistacienødder  
  PRØV OGSÅ: En vildt lækker brownie fra Claus Meyer  

Opskrift - sådan laver du brownie med hvid chokolade

Varm ovnen op til 175°. Smelt smørret og stil det til side. Pisk æg og sukker lyst og luftigt, og rør det smeltede smør i sammen med appelsinskal. Bland mel, bagepulver og vaniljekorn sammen og rør det i æggemassen. Hak chokoladen og den vend i dejen. Hæld dejen i en lille bradepande på ca. 15 x 20 cm, der er foret med bagepapir.  Bag kagen i 25 min.  Pynt med finthakkede pistacienødder, lad kagen køle af og servér.