brownie
Desserter

Brownie med Dumle

af Camilla Zarah Lawes 22. juni 2018
Foto: Martin Tanggaard
Der er ikke noget bedre end at gumle på Dumle! Især når man støder på små stykker af dem i en intens brownie. Her får du opskriften på brownie med Dumle
25 min 10 personer
Tid i alt 37 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 130 g smør
  • 2 æg
  • 200 g brun farin
  • 100 g hvedemel
  • 40 g god kakao
  • ½ tsk. bagepulver
  • 200 g Dumle
  • 100 g hasselnøddekerner
  • 1 bradepande, ca. 15 x 20 cm
  • lidt smør til bradepanden
 

Opskrift - sådan laver du brownie med Dumle

  Tænd ovnen på 170°. Smelt smørret. Pisk æg og farin sammen med en elpisker i en skål, og rør smørret i. Bland mel, kakao og bagepulver i en anden skål, og vend det i æggemassen, lidt ad gangen. Hak Dumle groft; vend dem i dejen, og fordel dejen i den smurte bradepande. Hak hasselnødderne, og drys dem på kagen. Bag den i ovnen i 20-25 minutter, og stik en skarp kniv i midten af den for at se, om den er færdigbagt (der må dog gerne hænge lidt dej ved, så du får en tæt og fugtig brownie). Afkøl kagen, og skær den i små firkanter før servering.  

Andre lækre opskrifter