bounty
Desserter

Bounty (på den sunde måde)

af Tatjana Albinus 23. september 2015
Denne lækre kokoskonfekt minder meget om Bounty i smag og konsistens. Den kan virkelig anbefales! Og så er opskriften endda lavet efter LCHF principperne

Bounty (på den sunde måde) ca. 16 stk.

  DET SKAL DU BRUGE 50 g kokosolie Den faste, fede del af en dåse kokosmælk 125 gram almindeligt kokosmel 1/2 dl sukrin gold*  

Opskrift - sådan laver du bounty

Kokosolien smeltes, og resten af ingredienserne blandes i. Hvis massen er for tør, tilsættes lidt ekstra kokosmælk. Massen trykkes flad i en form og fryses en times tid, hvorefter den skæres i passende stykker, der overtrækkes med sukkerfri eller 85% chokolade.   Opbevares på køl et par dage eller fryses.   PRØV OGSÅ: Bounty er en ægte klassiker i samme lige med snickers - få opskriften på lækre og hjemmelavede snickers her   Opskriften er udarbejdet af Tatjana Albinus www.lowcarb.dk