Desserter

Bounty (på den sunde måde)

Denne lækre kokoskonfekt minder meget om Bounty i smag og konsistens. Den kan virkelig anbefales! Og så er opskriften endda lavet efter LCHF principperne

Bounty (på den sunde måde) ca. 16 stk.

 
DET SKAL DU BRUGE
50 g kokosolie
Den faste, fede del af en dåse kokosmælk
125 gram almindeligt kokosmel
1/2 dl sukrin gold*
 

Opskrift - sådan laver du bounty

Kokosolien smeltes, og resten af ingredienserne blandes i. Hvis massen er for tør, tilsættes lidt ekstra kokosmælk.
Massen trykkes flad i en form og fryses en times tid, hvorefter den skæres i passende stykker, der overtrækkes med sukkerfri eller 85% chokolade.
 
Opbevares på køl et par dage eller fryses.
 
 
Opskriften er udarbejdet af Tatjana Albinus www.lowcarb.dk
Læs mere om: