bounty
Desserter

Bounty (på den sunde måde)

af Tatjana Albinus 15. februar 2022
Denne lækre kokoskonfekt minder meget om Bounty i smag og konsistens. Den kan virkelig anbefales!
15 stk

DET SKAL DU BRUGE

  • 50 g kokosolie
  • Den faste, fede del af en dåse kokosmælk
  • 125 gram almindeligt kokosmel
  • 1/2 dl sukrin gold*

Opskrift - sådan laver du bounty

Kokosolien smeltes, og resten af ingredienserne blandes i. Hvis massen er for tør, tilsættes lidt ekstra kokosmælk.

Massen trykkes flad i en form og fryses en times tid, hvorefter den skæres i passende stykker, der overtrækkes med sukkerfri eller 85% chokolade.

 

Opbevares på køl et par dage eller fryses.

 

PRØV OGSÅ: Bounty er en ægte klassiker i samme lige med snickers - få opskriften på lækre og hjemmelavede snickers her

 

Opskriften er udarbejdet af Tatjana Albinus www.lowcarb.dk