

Blåbær muffins med hvid chokolade
21. august 2009Disse blåbær muffins tager ingen tid at bage, og du kan både bruge friske og frosne blåbær. De holder sig friske et par dage, hvis de ikke er spist inden. Blåbær muffins med hvid chokolade kan også fryses til senere brug.
Opskrift på blåbær muffins med hvid chokolade
12 stk.
Det skal du bruge til blåbær muffins med hvid chokolade275 g sigtet hvedemel2 tsk. bagepulver1 nip salt1 tsk. økologisk vaniljepulver (eller 2 tsk. vaniljesukker)110 g lyst rørsukker (eller alm. sukker)2 æg60 g smeltet smør2½ dl cheasyfraiche 9 %75 g grofthakket hvid chokolade2 dl friske eller frosne blåbæren fast muffinform
Pynt:glasur, lyserød ellercitronglasur
Sådan laver du blåbær muffins med hvid chokolade
Sigt mel og bagepulver sammen. Kom salt, sukker og vanilje i. Pisk æggene let sammen i en anden skål, og vend smeltet smør i. Rør cremefraichen i, og bland det med de tørre ingredienser. Vend hakket chokolade og blåbær i til sidst.
Kom dejen til blåbær muffins i smurte muffinforme, eller fór formene med bagepapir, så det danner en lille krave (ser sødt ud). Bag dine blåbær muffins midt i en 200° varm ovn i ca. 25 minutter.
Lad de færdigbagte blåbær muffins køle helt af, inden du pynter dem med glasur.
Server blåbær muffins med hvid chokolade sammen med en god kop kaffe eller te.
Prøv også:
Læs også
