Desserter

Blåbær muffins med glimmer og blomster

25. marts 2011
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Lars Ranek
Når du pynter dine muffins, er det vigtigt, de er helt afkølede. Rør en tyk glasur, og gå amok med glimmer, sukkerblomster og chokolade

(10 stk.) 3 hele æg 175 g sukker 125 g smeltet smør korn af ½ stang god vanilje 1 moden, moset banan 160 g hvedemel 1 tsk. bagepulver 125 g optøede blåbær ENDVIDERE: 10 muffinforme GLASUR: 1 bæger pasteuriserede æggehvide 200 g flormelis 1 spsk. citronsaft 4 dråber blå frugtfarve PYNT: sukkerblomster, kugler, glimmer og høvlet chokolade 

PRØV OGSÅ: Muffins med chokolade, nødder og marcipan

Pisk æggene godt med sukkeret. Tilsæt smørret, og rør godt. Rør vaniljekorn og banan i dejen. Bland mel og bagepulver, kom det i æggemassen, og rør det godt sammen, til du har en ensartet masse. Vend forsigtigt blåbærrene i dejen, og fordel dejen i formene. Bag dem midt i en 200° varm ovn i ca. 10-12 minutter. Lad kagerne køle helt af. Rør glasuren sammen, og pynt kagerne.