Mad
16. februar 2015

Den perfekte dessert: Chokolademousse

SØNDAG giver dig her opskriften på den klassiske chokolademousse
Af: Louise Dandanell Ørsted
https://imgix.femina.dk/media/article/mousseauchocolat.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen

TID: 15 MIN. + 1 TIME på KØL

Opskriften giver 4-6 portioner

Ingredienser:

125 g chokolade

25 g smør

4 æggehvider

4 æggeblommer

50 g sukker

Fremgangsmåde:

Hak chokoladen og smelt den og smørret over vandbad.

Pisk hviderne stive.

Pisk æggeblommerne luftige med sukker.

Vend chokoladen i æggeblommerne og vend hviderne i.

Hæld moussen i en sprøjtepose og fordel den i 6 mindre skåle eller 4 større.

Sæt moussen koldt i mindst 1 time inden servering.

Få endnu flere opskrifter med chokoalde

Læs også