cupcakes og muffins
Mad

Cupcakes og muffins: Her er de 25 bedste opskrifter!

12. januar 2018
Udgivet første gang mandag d. 30. januar 2012 - af Redaktionen
Cupcakes og muffins er uimodståelige, og der er næsten altid plads til enkelt mere i maven. Her får du 25 af slagsen at vælge imellem

Tips, inden du går i gang med muffins og cupcakes:

• Fyld kun formen 2/3 op, så er der plads til, at dine muffins eller cupcakes kan hæve op, uden dejen løber over.
• Fyld kun formen til cupcakes eller muffins halvt op, hvis der både skal være plads til, at de kan hæve og til glasur/frosting.
• Sæt evt. papirformene i faste metalforme, det sikrer, at dine cupcakes ikke flyder ud. Alternativt kan man sætte papirformene dobbelt, så de bliver mere stive.
• Både muffins og cupcakes bliver triste og kedelige af at stå i køleskabet. Opbevar dem i en kagedåse eller under en glasklokke på køkkenbordet og kom først pynten på lige inden servering.
• Glimmer i alverdens farver, sukkerpynt, færdig frosting/glasur, smukke papirsforme, silikoneforme i mange versioner, frugtfarver og andre sjove sager findes indimellem i supermarkederne og har lang holdbarhed, så køb dem, når du støder på dem. De er altid gode at have ved hånden, når du laver cupcakes eller muffins.
• Gå på jagt på butikkernes slikhylder efter sjovt slik eller pynt med sukkerristede nødder, farvet kokosmel, marengskys, små skumfiduser og friske bær - det er sjov pynt til cupcakes og muffins.

LÆS OGSÅ: Cheesecake: Få 5 fantastiske opskrifter

Galleri: 25 cupcakes og muffins

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også