cookies
Mad

Cookies med Super Flyers

26. juni 2018
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Martin Tanggaard
De bløde lakridsstænger med saltet fyld er guf i en sprød cookie med knasende hasselnødder. Her får du opskriften på cookies med Super Flyers
12 min30 personer
Tid i alt 22 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 2 æg
  • 200 g brun farin
  • 200 g sukker
  • 350 g blødt smør
  • 400 g hvedemel
  • 4 tsk. bagepulver
  • 100 g hasselnøddekerner
  • 75 g soltørrede tranebær
  • 4 Super Flyers (lakridsstænger med salmiak)

Opskrift - sådan laver du cookies med Super Flyers

1. Rør æg, farin og sukker godt sammen i en skål. Tilsæt smør, og rør videre. Bland mel og bagepulver i en anden skål, og vend det i sukkerblandingen, så du får en jævn dej. Hak hasselnødder groft, og vend hasselnødder og tranebær i dejen. Knus Super Flyers i en blender eller foodprocessor, og rør dem i dejen sammen med salt. Rul dejen til en stor pølse på ca. 8 cm i diameter, og læg den på et fad beklædt med bagepapir. Læg dejen i fryseren i 1-2 timer eller i køleskabet i 4 timer.

2. Tænd ovnen på 180°. Skær dejen i 1 cm tykke skiver. Fordel dem på én eller flere bageplader beklædt med bagepapir, og sørg for, at der er godt med mellemrum mellem dem. Bag dem i ovnen i ca. 12 minutter. Afkøl på en rist.
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også