
Overgangsalder
Foto:Henrik Freek
Her er brugt dild og mynte, men du kan også bruge purløg, persille, basilikum, oregano og merian i din bulgursalat.
INGREDIENSER2½ dl grov bulgur5 dl vand2 tsk. salt2-3 spsk. olivenoliesaft og skal af 1 usprøjtet citron1-2 tsk. stødt spidskommen1 stor peberfrugt (gul eller rød)8 cherrytomater1 agurkevt. 100 g fine grønne bønner1 bundt dild½ potte mynte150 g kryddermarineret salatost i tern TILBEHØRgodt brødUGENS ANDRE OPSKRIFTER
Grillet ørred med kartofler i urtecreme - Få opskriften her
Spicy svinekød med merian - Få opskriften her
Oksespyd med melonsalat - Få opskriften her
Thaikylling i grøn karry - Få opskriften her
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.