
Overgangsalder
Foto:Henrik Freek
Thaibasilikum med de spidse blade har en aromatisk, lidt lakridsagtig smag, der passer rigtig godt til den asiatiske mad.
INGREDIENSER 400-500 g kyllingebryst- eller inderfilet salt og friskkværnet peber 1 lille stykke citrongræs 1 bundt forårsløg 1 fed hvidløg 1 spidskål eller sommerhvidkål ca. 75 g østershatte skal og saft fra 1 usprøjtet limefrugt 2 tsk. grøn currypasta (f.eks. fra Blue Dragon) 2 spsk. neutral olie til stegning 1 lille dåse kokosmælk (165 ml) 1-2 spsk. fiskesauce eller sojasauce evt. ½-1 dl lys bouillon eller vand 1 lille bundt thaibasilikum eller spicy oregano TILBEHØR kogte ris eller kinesiske ægnudlerBulgursalat med salatost, mynte og dild - Få opskriften her
Grillet ørred med kartofler i urtecreme - Få opskriften her
Spicy svinekød med merian - Få opskriften her
Oksespyd med melonsalat - Få opskriften her
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.