En skøn brownie der ingen tid tager at lave. Den hvide chokolade flyder ikke ud i dejen, men ligger som små lækre, smeltede stykker inde i kagen.
25 min20 stk
Tid i alt 40 min
Ingredienser
130 g smeltet smør
2 æg
150 g sukker
Fintrevet skal fra en ubehandlet appelsin
200 g hvedemel
½ tsk. bagepulver
Kornene fra en vaniljestang
100 g hvid chokolade
Pynt
15 g finthakkede pistacienødder
Opskrift - sådan laver du brownie med hvid chokolade
Varm ovnen op til 175°.
Smelt smørret og stil det til side. Pisk æg og sukker lyst og luftigt, og rør det smeltede smør i sammen med appelsinskal. Bland mel, bagepulver og vaniljekorn sammen og rør det i æggemassen.
Hak chokoladen og den vend i dejen. Hæld dejen i en lille bradepande på ca. 15 x 20 cm, der er foret med bagepapir.
Bag kagen i 25 min.
Pynt med finthakkede pistacienødder, lad kagen køle af og servér.