Brød og bagværk
9. oktober 2008Vibekes citronkage
En klassisk kage og et sikkert hit. Den kan alle lide.
Af: Louise Dandanell Ørsted
TID: 65 min.
150 g blødt smør
250 g sukker
4 æg
Saft og skal af 1 usprøjtet citron
2 dl yoghurt
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
Glasur af: 200 g flormelis, 1 spsk blødt smør og citronsaft
Tænd ovnen på 180 grader.
Prøv også:
Citronkager Cupcakes Æbletærte-snitter Marengstærte med citron-marmelade
Pisk smør og sukker sammen.
Pisk æggene i et ad gangen.
Rør citronsaft, citronskal og yoghurt i.
Sigt hvedemel og bagepulver i dejen.
Hæld dejen i en smurt springform og bag den ca. 45 minutter.
Afkøl kagen.
Rør flormelis, smør og citronsaft sammen og smør det over kagen.