Brød og bagværk
5. september 2013

Squashkage med osteglasur

September lokker til indendørs hygge med kaffe på kanden og kage på bordet. Her får du en lækker squashkage med osteglasur - perfekt til eftermiddagskaffen!
Af: Louise Dandanell Ørsted
Squashkage med osteglasur

Foto: Bjørn Jakobsen

SQUASHKAGE:
50 g perlebyg
100 g tørrede abrikoser
50 g hasselnødder
500 g squash
175 g smør
250 g rørsukker
3 æg
350 g mel
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
2 tsk kanel

OSTEGLASUR:
50 g smør
150 g flormelis
150 g mascarpone
2 tsk vanilje

Kan du ikke få nok af squash? Her er endnu en lækker squashkage med osteglasur

SQUASHKAGE:
Kog, afdryp og afkøl perlebyggen. Hak abrikoser og nødder groft. Riv squashene fint. Pisk smør og sukker, og rør æggene i et ad gangen. Bland mel, bagepulver, natron og kanel i dejen sammen med de fire førstnævnte ingredienser.
Fordel dejen i en foret form, ca. 35 x 30 cm, og bag squashkagen ved 180 grader i 25-30 min.
OSTEGLASUR:
Rør osteglasuren og fordel på den afkølede squashkage.

Hvis du slet ikke kan få nok af ost på kage, får du her opskriften på en lækker klassisk cheesecake med citron

Prøv også at klikke dig igennem det skønne galleri med 25 lækre opskrifter med chokolade og få endnu mere inspiration til dejlige kager.

Læs mere om:

Læs også