Squashkage med osteglasur
Foto: Bjørn Jakobsen
SQUASHKAGE:
50 g perlebyg
100 g tørrede abrikoser
50 g hasselnødder
500 g squash
175 g smør
250 g rørsukker
3 æg
350 g mel
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
2 tsk kanel
OSTEGLASUR:
50 g smør
150 g flormelis
150 g mascarpone
2 tsk vanilje
Kan du ikke få nok af squash? Her er endnu en lækker squashkage med osteglasur
SQUASHKAGE:
Kog, afdryp og afkøl perlebyggen. Hak abrikoser og nødder groft. Riv squashene fint. Pisk smør og sukker, og rør æggene i et ad gangen. Bland mel, bagepulver, natron og kanel i dejen sammen med de fire førstnævnte ingredienser.
Fordel dejen i en foret form, ca. 35 x 30 cm, og bag squashkagen ved 180 grader i 25-30 min.
OSTEGLASUR:
Rør osteglasuren og fordel på den afkølede squashkage.
Prøv også at klikke dig igennem det skønne galleri med 25 lækre opskrifter med chokolade og få endnu mere inspiration til dejlige kager.