LCHF opskrift: Groft sandwichbrød
Brød og bagværk

LCHF opskrift: Groft sandwichbrød

7. maj 2014
af LCHF-kogebog
LCHF: Det grove sandwichbrød er velegnet både til morgenmad, frokost eller som tilbehør til middagen

LCHF - Groft sandwichbrød

LCHF groft sanwichbrød er et super godt alternativ, når du har behov for brød i din kost. Når man spiser efter LCHF, er det svært nogle gange at undvære brød og andre kornprodukter i din hverdag. Brødet her, er et godt alternativ. Du skal dog huske, at det stadig er lavet på kerner og korn, så det skal stadig spises i en begrænset mængde.

INGREDIENSER

(1 brød)5 dl blandede frø og kerner3 dl revet ost4 æg2 spsk. cremefraiche 38 %35 g smeltet smør1 tsk. bagepulver1 tsk. salt DRYS1 håndfuld græskarkerner

Opskrift - sådan laver du groft sandwichbrød

1. Bland alle ingredienser i en skål, og rør det godt sammen. Opvarm ovnen til 170°. 2. Hæld dejen over i en lille bradepande med bagepapir, og glat overfladen med en våd dejskraber. Drys græskarkerner på toppen. Bag brødet i den varme ovn i ca. 30 minutter. 3. Lad det køle af, og server med din yndlingspålæg. PRØV OGSÅ: LCHF opskrift: Brunchpandekager med bærmousse

Læs også