Mad

Brændende kærlighed a la Louisa

af Louisa Lorang 12. april 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er skøn anderledes brændende kærlighed. Få opskriften her

2 bagekartofler 2 persillerødder 1 spsk. smør 1 dl mælk salt ENDVIDERE: 150 g bacon i terninger 1 rødbede i ultra tynde skiver 1 æble i ultra tynde skiver 1 lille rødløg i ultra tynde skiver 2 tsk. balsamico 1 spsk. ekstrajomfru- olivenolie lidt rødbedespirer (eller lucernespirer) Skræl kartofler og persillerødder, og skær dem i grove stykker. Kog dem helt møre i usaltet vand. Dræn vandet fra; kom dem tilbage i gryden, og lad dem dampe tørre. Mós dem med piskeris, og tilsæt smør og mælk. Smag til med salt. Rist imens baconen på en tør pande ved middelvarme, til den er sprød og har smidt meget af fedtet. Lad den dryppe af på køkkenrulle. Vend rødbede, æble og rødløg med balsamico, olie og spirer. Anret mosen med bacon, og top med salat. Servér straks. Opskriften er til 2 personer Få indkøbslisten her RELEVANTE LINKS

FEMINA madplan til ugen
FEMINA madplan til ugen
FEMINA madplan til ugen
FEMINA madplan til ugen