
Mad
Bagt æblekage med rørt vaniljeis
13. september 2016af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Der kommer til at dufte formidabelt af kanel og stjerneanis, når du bager denne kage. Fyldet giver kagen en karamelagtig top, som når nye højder, serveret med blød vaniljeis.Her får du opskriften på bagt æblekage med rørt vaniljeis
Bagt æblekage med rørt vaniljeis
Tid: 20 minutter. Bagetid: 45 minutter Antal personer: 8-10 DET SKAL DU BRUGE 200 g smør 4 æg 200 g sukker 200 g hvedemel 1 tsk. bagepulver 1 æble 1 springform på ca. 22 cm i diameter smør til formen Prøv også: Krydret æblekage med flødeostecreme FYLD 4 æbler 1 dl brun farin 1 spsk. kanel 2 tsk. stødt stjerneanis RØRT VANILJEIS 1 l vaniljeis 1 dl piskefløde korn af 1 vaniljestang PRØV OGSÅ: Mormors æblekage