Aftensmad

Wraps med grøntsagsfyld og kylling

af Marie Melchior 9. juni 2014
Foto: Line Falck
Denne uges hverdagsopskrifter byder på street-food fra eget køkken. Her får du opskriften på wraps med grøntsagsfyld og kylling

Wraps med grøntsagsfyld og kylling til 4 personer

Wraps er en nem løsning på en travl hverdag. De er også gode i madpakken.   INGREDIENSER 500 g kyllingebrystfilet 1 løg 1 spsk. olivenolie til stegning 50 g soltørrede tomater ½ squash 2 spsk. solsikkekerner salt og friskkværnet peber 4 fuldkornstortillaer 100 g frisk babyspinat 1 potte basilikum  

Opskrift - sådan laver du wraps med grøntsagsfyld og kylling 

  1. Skær kyllingekødet i mindre stykker. Pil og hak løget. Opvarm olien på en pande, og svits løget, til det er klart. Tilsæt kyllingestykkerne, og steg dem i 3-4 minutter på hver side. Skær de soltørrede tomater og squash i små stykker, og lad dem stege med på panden i 4-5 minutter. Tilsæt solsikkekerner, og vend rundt. Krydr med salt og peber.   2. Skyl og tør babyspinaten. Varm tortillaer i ovnen eller i 1 minut på hver side på en tør pande. Fordel babyspinat og det stegte fyld oven på tortillaerne. Drys med basilikumblade. Rul stramt sammen, og spis straks.  

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tortilla med fisk og chitpotlecreme - Få opskriften her

Forårsminestrone med små ovnstegte kødboller - Få opskriften her

Calzone med parmaskinke og artiskokhjerter - Få opskriften her

Croque madame med tomatsalsa - Få opskriften her