Vietnamesiske forårsruller med steak
Mad

Vietnamesiske forårsruller med steak

7. februar 2022
Friske forårsruller er en hyggelig ret, som gæsterne selv kan samle ved middagsbordet. Din opgave er blot at stege bøffen, røre dressingen sammen og skære alle ingredienserne ud i mundrette stykker.
4 personer
Tid i alt 25 min

Vietnamesiske forårsruller

  • 1-2 gode bøffer
  • lidt olie
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 gulerødder
  • ½ salathoved, fx hjertesalat
  • 1 avocado
  • saft af ½ limefrugt
  • ½ bundt forårsløg

CHILISAUCE

  • 1 frisk rød chili
  • saft af 1 limefrugt
  • ¼ dl fiskesauce
  • 1-2 spsk. sukker

Til servering:

  • frisk mynte
  • frisk koriander
  • rispapir

Opskrift - sådan laver du vietnamesiske forårsruller med steak

  1. Steg bøfferne i lidt olie på en varm pande. Jeg foretrækker dem medium. Krydr med salt og peber.
  2. Anret skiver af bøf, gulerødder i strimler, sprød salat, avocado, lime, mynte, koriander og forårsløg, og servér med rispapir og et fad med vand ved bordet. Rør chilisaucen sammen, og giv den til, og saml selv fine ruller med lidt af hvert i ved bordet.

TIP: Vælg en dejlig sprød salat til dine vietnamesiske forårsruller, f.eks. hjertesalat, romainesalat eller iceberg.

Læs også