Opskrift på klassisk pariserbøf med det hele.
Aftensmad

Verdens bedste Pariserbøf med klassisk tilbehør

af Camilla Zarah Lawes 8. april 2021
Foto: Columbus Leth
Pariserbøf med klassisk tilbehør er altid et hit. Det er nemt at lave og smager skønt. Her får du opskriften på pariserbøf med frisk peberrod og kapers.
4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 800-1000 g tatar eller magert hakket oksekød
  • 4 skiver godt hvidt brød uden skorpe
  • smør til stegning

TILBEHØR

  • Syltede rødbeder i tynde skiver
  • 5 cm frisk peberrod, fintrevet
  • 4 pasteuriserede æggeblommer (eller på eget ansvar)
  • 100 g saltede kapers, skyllede
  • 1 stort løg i tynde ringe
  • havsalt og friskværnet peber
  • evt. pickles

Sådan laver du pariserbøf

  1. Form kødet til fire store bøffer, læg bøfferne oven på brødskiverne, og klem godt sammen, så kødet sidder fast på brødet.

  2. Smelt smørret på en stor pande, til det er gyldent. Steg bøfferne med brødsiden nedad, til brødet er flot gyldent, vend bøfferne, og steg dem gyldne på denne side. Skru ned for varmen, og lad bøfferne stege færdigt.

  3. Krydr godt med salt og peber, og anret på en tallerken med tilbehøret til.

Andre lækre opskrifter