Opskrift - sådan laver du vegetarisk stroganoff med kartoffelmos
1. Rens alle svampene, og skær dem i grove skiver. Steg dem i smør i en tykbundet gryde, til de bliver flot gyldne. Pil løg, skær dem i tynde både, og lad dem stege med i gryden, til de bliver klare. Tilsæt paprika, mel, salt og peber, og vend godt rundt. Hæld tomatpuré, fløde, bouillon og laurbærblade i gryden. Læg låg på, og lad retten simre i 30 minutter. Smag til med salt og peber.
2. KARTOFFELMOS: Skræl kartoflerne, og skær dem i tern. Kog dem møre i en gryde med usaltet vand. Hæld vandet fra kartoflerne. Tilsæt smør og fløde, og rør med et piskeris eller en kartoffelmoser, til kartoffelmosen er ensartet. Smag til med salt og peber.
3. SERVERING: Skyl og hak persille. Servér stroganoff med kartoffelmos, og pynt med persille.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Græsk pastasalat med oksefrikadeller - Få opskriften her
Onsdag: Rødbedevafler med røget laks og ærtedip - Få opskriften her
Torsdag: Kyllingepilaf med ristede gulerødder - Få opskriften her
Fredag: Fyldt svinemørbrad med hasselbackkartofler og waldorfsalat - Få opskriften her