Aftensmad

Teæg

af Beagle Iuel-Brockdorff 9. september 2009
TID: Ca. 1 time + trækketid10 æg¾ dl soja4 stjerneanis2 tsk teblade (sort te)Kog æggene i 10 min. og læg dem i koldt vand. Bank skallerne forsigtigt,

TID: Ca. 1 time + trækketid10 æg¾ dl soja4 stjerneanis2 tsk teblade (sort te)Kog æggene i 10 min. og læg dem i koldt vand. Bank skallerne forsigtigt, og læg æggene i en gryde.Tilsæt soja, stjerneanis og teblade og kom koldt vand i, så det lige dækker. Kog æggene forsigtigt under låg i 40 min.Tag dem op med en hulske og læg dem i en skål.Hæld kogelagen over og stil dem koldt til næste dag og gerne i flere dage (de kan sagtens holde sig i en uge).Ved servering pilles æggene og halveres.Server med den buede side opad.

Prøv også:Osteomelet med spinat og laksBagte æg i glas med tomatsalatSkinke stegt med røræg