

Tandoori-kyllingebryst med myntecreme og kålsalat
DET SKAL DU BRUGE
- 4 kyllingebrystfileter
- 200 g græsk yoghurt
- 3 spsk. tandoori-krydderi (f.eks. fra Santa Maria)
- 2 spsk. paprika
- 1 tsk. cayennepeber
- salt
- ½ spidskål
- ¼ blomkål
- ¾ dl olivenolie
- ½ dl æbleeddike
- salt og friskkværnet peber
- 4 spsk. sorte sesamfrø
- 1 bundt mynte
- 200 g græsk yoghurt
- salt og friskkværnet peber
- groft brød
Opskrift - sådan laver du tandoori-kyllingebryst med myntecreme og kålsalat
1. MARINADE: Rør yoghurten med krydderierne, og vend kyllingefileterne i blandingen. Lad dem marinere på køl i mindst 20 minutter, gerne helt fra morgenstunden.
2. Tænd ovnen på 180°. Fordel de marinerede kyllingefileter på en bageplade beklædt med bagepapir, og hæld det sidste af marinaden over. Steg kødet i ovnen i ca. 30 minutter.
3. KÅLSALAT MED SESAM: Skær spidskålen i grove stykker. Skær blomkål i tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Rør en dressing af olie, eddike, salt og peber, og bland de 2 slags kål med dressingen. Drys salaten med sesamfrø.
4. MYNTECREME: Hak myntebladene groft, og rør dem med yoghurt, salt og peber. Servér kyllingefileterne med frisk kålsalat, myntecreme og groft brød.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Lynstegt kalkun med peberfrugt, broccoli og nudler - Få opskriften her
Onsdag: Spicy wraps med kylling, spidskål og avocado - Få opskriften her
Torsdag: Ovnbagte tigerrejer og blomkål i tomatsauce - Få opskriften her