Opskrift - sådan laver du tacos med søde kartofler, avocado og chili-mayo
1. TACOS-FYLD: Tænd ovnen på 200°. Skrub og skær de søde kartofler i både; læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend med olie, krydr med salt, og bag dem i 40 minutter, til de er sprøde. 2. CHILI-MAYO: Pil og pres hvidløget, og rør det sammen med mayonnaise, tomatpuré, eddike og chiliflager. Smag til med salt, og sæt mayoen på køl indtil servering. 3. SPIDSKÅLSSALAT: Skyl og snit spidskål fint. Pres limesaften. Knug kålen med limesaft, olie, salt og peber i en skål. 4. TACOS-FYLD, FORTSAT: Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i 1 cm tykke skiver. Skyl bønnerne med koldt vand i en sigte, og lad dem dryppe af. 5. SERVERING: Lun tortillapandekagerne i ovnen eller på en brødrister. Fyld dem med spidskålssalat, kartoffelbåde, avocadoskiver, sorte bønner og chili-mayo. Pynt med koriander, og servér.
Få indkøbslisten til hele ugen her