Opskrift - sådan laver du tacos med barbecuemarinerede rejer
1. Pil tigerrejerne, og lad halerne sidde på. Læg rejerne i en skål, og tilsæt olie, tomatpuré, brun farin, citronsaft, paprika, oregano, revet hvidløg, salt og peber. Rør rundt, og lad rejerne trække i marinaden, mens du klargør resten af måltidet. 2. SRIRACHA-MAYO: Pres hvidløg, og rør det sammen med mayonnaise, srirachasauce, citronsaft og salt i en skål. 3. Steg rejerne på en pande, til de er flot gyldne. 4. SERVERING: Snit spidskålen helt fint. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Hak koriander groft. Servér rejerne på lune tortillaer med sriracha-mayo og fyld.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Sød kartoffelsuppe med grønkålspesto - Få opskriften her
Onsdag: Culottesteg med bagte kartofler og bearnaisesmør - Få opskriften her
Torsdag: Vitello tonnato-sandwich - Få opskriften her
Fredag: Lun linsesalat med rodfrugter og gedeost - Få opskriften her