Tacos med barbecuemarinerede rejer
Aftensmad

Tacos med barbecuemarinerede rejer

af Emma Martiny 21. marts 2019
Foto: Winnie Methmann
De bløde tacos bliver fyldt med sprød spidskål, krydrede rejer og spicy mayo. Her får du opskriften på tacos med barbecuemarinerede rejer
4 personer
Tid i alt 30 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 300 g tigerrejer med skal
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. koncentreret tomatpuré
  • 1 spsk. brun farin
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. røget paprika
  • 2 tsk. tørret oregano
  • 1 fed hvidløg
  • salt og friskkværnet peber

SRIRACHA-MAYO

  • 1 fed hvidløg
  • 2 dl god mayonnaise
  • 1½ spsk. srirachasauce (stærk chilisauce)
  • 2 spsk. citronsaft
  • salt

TIL SERVERING

  • ½ spidskål
  • 2 modne avocadoer
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • 12 små hvedetortillaer

Opskrift - sådan laver du tacos med barbecuemarinerede rejer 

  1. Pil tigerrejerne, og lad halerne sidde på. Læg rejerne i en skål, og tilsæt olie, tomatpuré, brun farin, citronsaft, paprika, oregano, revet hvidløg, salt og peber. Rør rundt, og lad rejerne trække i marinaden, mens du klargør resten af måltidet.   2. SRIRACHA-MAYO: Pres hvidløg, og rør det sammen med mayonnaise, srirachasauce, citronsaft og salt i en skål.   3. Steg rejerne på en pande, til de er flot gyldne.   4. SERVERING: Snit spidskålen helt fint. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Hak koriander groft. Servér rejerne på lune tortillaer med sriracha-mayo og fyld.  

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Sød kartoffelsuppe med grønkålspesto - Få opskriften her

Onsdag: Culottesteg med bagte kartofler og bearnaisesmør - Få opskriften her

Torsdag: Vitello tonnato-sandwich - Få opskriften her

Fredag: Lun linsesalat med rodfrugter og gedeost - Få opskriften her

 

Læs også