Aftensmad

Svinekoteletter med varm spinatsalat

af Louisa Lorang 17. februar 2022
Foto: Stine Christiansen/Skovdal
Ugens torsdagsopskrift er svinekoteletter med varm spinatsalat. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 25 min

INGREDIENSER

  • 2 store svinekoteletter
  • lidt olivenolie
  • salt

SALAT

  • 3 fed hvidløg i tynde skiver
  • olivenolie
  • 300-400 g babyspinat
  • salt
  • 100 g blå ost

TILBEHØR

  • groft brød

Opskrift - sådan laver du svinekoteletter med varm spinatsalat

1. Steg koteletterne i olie på en varm pande. Krydr med salt.

2. Rist hvidløg i olivenolie på en varm pande, de må gerne tage en smule farve. Kom spinat ved, og lad den akkurat falde sammen. Krydr med salt.

3. Anret spinaten toppet med brud af blå ost. Servér straks koteletterne med spinatsalat og brød til.

TIP: Jeg elsker svinekoteletter med skaft. Den her (på billedet) er måske den pæneste, jeg har set længe! (Elsker også min søde slagter, fordi han gør sig så umage).

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Bbq-burger - Få opskriften her

TIRSDAG: Cæsar delight med rejer - Få opskriften her

ONSDAG: Grillet kylling med hummusslaw - Få opskriften her

FREDAG: Rødspætter med hollandaise og blomkål - Få opskriften her