Mad
20. juli 2021

Svinekoteletter med majs og estragonsmør

Ugens onsdagsopskrift er svinekoteletter med majs og estragonsmør. Jeg elsker svinekoteletter på skaft. Men det er selvfølgelig ikke en nødvendighed. Finder du ikke koteletter på skaft, så kig efter tykke koteletter.
Af: Louisa Lorang
Svinekoteletter med majs og estragonsmør
Ugens onsdagsopskrift er svinekoteletter med majs og estragonsmør. Jeg elsker svinekoteletter på skaft. Men det er selvfølgelig ikke en nødvendighed. Finder du ikke koteletter på skaft, så kig efter tykke koteletter.
2 personer
Tid i alt 30 min

Det skal du bruge

  • 2 svinekoteletter
  • lidt olivenolie
  • salt og peber

Citronsmør

  • 25 g blødt smør
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. fintrevet økocitronskal
  • 1 spsk. hakket estragon

Majs

  • 2 majskolber
  • lidt olivenolie

Tilbehør

  • masser af sprød salat
  • godt brød (eller nye kartofler)
Annonce

Opskrift - sådan laver du svinekoteletter med majs og estragonsmør

  1. Rør smørret med citronsaft, citronskal og estragon. Smag til med lidt salt.
  2. Pil majskolberne; gnid dem med lidt olie, og grill dem på en varm grill eller grillpande.
  3. Gnid koteletterne med lidt olie, og grill også dem. Krydr med salt og peber.
  4. Servér koteletter med salat og majs med masser af skønt smør og lidt ekstra estragon.
  5. Giv godt brød eller nye kartofler til.

TIP: Vælg f.eks. hjertesalat og radicchio som tilbehør til din svinekotelet. De er sprøde, søde og bitre sammen. Skønt!

Er du på udkig efter flere lækre opskrifter? Så se med her

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.