Svinekoteletter med majs og estragonsmør
Aftensmad

Svinekoteletter med majs og estragonsmør

af Louisa Lorang 20. juli 2021
Ugens onsdagsopskrift er svinekoteletter med majs og estragonsmør. Jeg elsker svinekoteletter på skaft. Men det er selvfølgelig ikke en nødvendighed. Finder du ikke koteletter på skaft, så kig efter tykke koteletter.
2 personer
Tid i alt 30 min

Det skal du bruge

  • 2 svinekoteletter
  • lidt olivenolie
  • salt og peber

Citronsmør

  • 25 g blødt smør
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. fintrevet økocitronskal
  • 1 spsk. hakket estragon

Majs

  • 2 majskolber
  • lidt olivenolie

Tilbehør

  • masser af sprød salat
  • godt brød (eller nye kartofler)

Opskrift - sådan laver du svinekoteletter med majs og estragonsmør

  1. Rør smørret med citronsaft, citronskal og estragon. Smag til med lidt salt.
  2. Pil majskolberne; gnid dem med lidt olie, og grill dem på en varm grill eller grillpande.
  3. Gnid koteletterne med lidt olie, og grill også dem. Krydr med salt og peber.
  4. Servér koteletter med salat og majs med masser af skønt smør og lidt ekstra estragon.
  5. Giv godt brød eller nye kartofler til.

 

TIP: Vælg f.eks. hjertesalat og radicchio som tilbehør til din svinekotelet. De er sprøde, søde og bitre sammen. Skønt!

 

Er du på udkig efter flere lækre opskrifter? Så se med her

Andre lækre opskrifter