

Aftensmad
Stegt laks med sauteret grønt
af Redaktionen, fra bogen "Tænk før du spiser" af Trine Hahnemann
10. november 2021
Steg laksen på en tør pande, så steger den i sin egen olie, hvilket giver den en rigtig god smag og sprøg overflade lige til den perfekte hovedret!
4 personer
DET SKAL DU BRUGE
- 4 laksefileter med skind
- 200 g babykarotter
- 1 porre
- 200 g nippede grønne bønner
- 100 g finthakket ingefær
- 1 bdt. kørvel
- salt og friskkværnet peber
- evt. lidt strimlet citronskal og ingefær til pynt
TILBEHØR
- brød
Opskrift - Sådan laver du stegt laks med sauteret grønt
- Steg fileterne på en varm, tør pande i 2 til 3 minutter på hverside. Tag dem af panden.
- Hæld grøntsager, ingefær og kørvel på den samme pande, og lad det simre i 5 minutter.
- Læg laksefileterne på et fad, spred grøntsagerne ud over, og pynt evt. med lidt strimlet citronskal og ingefær.
- Servér med en grøn salat og måske lidt baguette til.