stegt laks
Aftensmad

Stegt laks med sauteret grønt

af Redaktionen, fra bogen "Tænk før du spiser" af Trine Hahnemann 10. november 2021
Steg laksen på en tør pande, så steger den i sin egen olie, hvilket giver den en rigtig god smag og sprøg overflade lige til den perfekte hovedret!
4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 4 laksefileter med skind
  • 200 g babykarotter
  • 1 porre
  • 200 g nippede grønne bønner
  • 100 g finthakket ingefær
  • 1 bdt. kørvel
  • salt og friskkværnet peber
  • evt. lidt strimlet citronskal og ingefær til pynt

TILBEHØR

  • brød

Opskrift - Sådan laver du stegt laks med sauteret grønt

  1. Steg fileterne på en varm, tør pande i 2 til 3 minutter på hverside. Tag dem af panden.
  2. Hæld grøntsager, ingefær og kørvel på den samme pande, og lad det simre i 5 minutter.
  3. Læg laksefileterne på et fad, spred grøntsagerne ud over, og pynt evt. med lidt strimlet citronskal og ingefær.
  4. Servér med en grøn salat og måske lidt baguette til.