
Stegt kyllingelever

Foto: Bjørn Jakobsen
Kyllingelever udgør en fin lille ret til tapas. Server kyllingelever, der er stegt med løg og balsamico, med masser af godt brød.
Stegt kyllingelever
TID: CA. 20 MIN.
Ingredienser
250 g kyllingelever
Fedtstof til stegning
1 løg
1 kæmpehvidløg
¾ dl mørk balsamico
Salt, peber
Evt. salvie
Fremgangsmåde
Rens kyllingeleveren.
Varm lidt fedtstof på en pande og brun leveren heri i 3 minutter.
Pil de to slags løg, skær løget i tynde både og hvidløget i skiver.
Hæld begge slags løg på panden og tilsæt balsamico lidt ad gangen.
Lad retten simre færdig i ca. 8 min. Krydr med salt og peber.
Arranger leveren på et fad og pynt med krydderurter f.eks. salvie.
Her får du alle 9 lækre opskrifter til en fantastisk tapas sammen med dine nærmeste:
Tun-dip og grissini (link fjernet)
Grissini med pølser og skinke (link fjernet)
Stegt squash og løg i olivenolie
Braiseret kanin (link fjernet)
Krydrede lammekødboller i tomatsovs (link fjernet)
Rosé med frisk mynte og lime samt røde øl
Lad maden komme til sin ret med disse fine sager fra SØNDAGs webshop
Beige tallerken m. sommerfugle (link fjernet)
- PIP collection (link fjernet) Trinidad leaves dug (link fjernet)
- Södahl (link fjernet) Citronskål - Hanne Bertelsen (link fjernet)
Læs mere om: