https://dk-femina-backend.imgix.net/media/75755a09ae0a406fa53a62f4939e1949.jpg
Aftensmad

Stegt kyllingelever

16. maj 2011
af Louise Dandanell Ørsted
Foto: Bjørn Jakobsen
Kyllingelever udgør en fin lille ret til tapas. Server kyllingelever, der er stegt med løg og balsamico, med masser af godt brød.

Kyllingelever udgør en fin lille ret til tapas. Server kyllingelever, der er stegt med løg og balsamico, med masser af godt brød.

Stegt kyllingelever
TID: CA. 20 MIN.

Ingredienser

250 g kyllingelever
Fedtstof til stegning
1 løg
1 kæmpehvidløg
¾ dl mørk balsamico
Salt, peber
Evt. salvie

Fremgangsmåde

Rens kyllingeleveren.

Varm lidt fedtstof på en pande og brun leveren heri i 3 minutter.

Pil de to slags løg, skær løget i tynde både og hvidløget i skiver.

Hæld begge slags løg på panden og tilsæt balsamico lidt ad gangen.

Lad retten simre færdig i ca. 8 min. Krydr med salt og peber.

Arranger leveren på et fad og pynt med krydderurter f.eks. salvie.

Her får du alle 9 lækre opskrifter til en fantastisk tapas sammen med dine nærmeste:


Tun-dip og grissini

Grissini med pølser og skinke

Sardiner i olie

Stegt squash og løg i olivenolie

Kikærtesalat med rucola

Braiseret kanin

Stegt kyllingelever

Krydrede lammekødboller i tomatsovs

Rosé med frisk mynte og lime samt røde øl

Lad maden komme til sin ret med disse fine sager fra SØNDAGs webshop

Beige tallerken m. sommerfugle
- PIP collection
Trinidad leaves dug
- Södahl
Citronskål - Hanne Bertelsen

Læs også