Annonce
Mad
16. maj 2011

Stegt kyllingelever

Kyllingelever udgør en fin lille ret til tapas. Server kyllingelever, der er stegt med løg og balsamico, med masser af godt brød.
Af: Louise Dandanell Ørsted
Stegt kyllingelever

Foto: Bjørn Jakobsen

Kyllingelever udgør en fin lille ret til tapas. Server kyllingelever, der er stegt med løg og balsamico, med masser af godt brød.

Stegt kyllingelever
TID: CA. 20 MIN.

Ingredienser

250 g kyllingelever
Fedtstof til stegning
1 løg
1 kæmpehvidløg
¾ dl mørk balsamico
Salt, peber
Evt. salvie

Fremgangsmåde

Rens kyllingeleveren.

Varm lidt fedtstof på en pande og brun leveren heri i 3 minutter.

Pil de to slags løg, skær løget i tynde både og hvidløget i skiver.

Hæld begge slags løg på panden og tilsæt balsamico lidt ad gangen.

Lad retten simre færdig i ca. 8 min. Krydr med salt og peber.

Arranger leveren på et fad og pynt med krydderurter f.eks. salvie.

Her får du alle 9 lækre opskrifter til en fantastisk tapas sammen med dine nærmeste:


Tun-dip og grissini (link fjernet)

Grissini med pølser og skinke (link fjernet)

Sardiner i olie

Annonce

Stegt squash og løg i olivenolie

Kikærtesalat med rucola

Braiseret kanin (link fjernet)

Stegt kyllingelever

Krydrede lammekødboller i tomatsovs (link fjernet)

Rosé med frisk mynte og lime samt røde øl

Lad maden komme til sin ret med disse fine sager fra SØNDAGs webshop

Beige tallerken m. sommerfugle (link fjernet)
- PIP collection (link fjernet) Trinidad leaves dug (link fjernet)
- Södahl (link fjernet) Citronskål - Hanne Bertelsen (link fjernet)

Annonce

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.