Aftensmad

Sprøde svampe- og spinattortillas

af Julie Hey 20. september 2012
Foto: Bjørn Jakobsen
Opskrift: Hurtig og nem håndholdt mad - lige til madpakken på farten.

Svampe- og spinattortillas (Tid: 15 min.)

Ingredienser100 g spinatblade200 g svampe, evt. shitake2 spsk smør200 g flødeost1 fed hvidløg1 spsk rosmarin8 små hvede-tortillas50 g revet emmentalerSalt, peberOlivenolie

LÆS MERE: Er du vild med svampe? SØNDAG har samlet 6 fantastiske svampeopskrifter til efterårets store svampejagt. Find dem her

Fremgangsmåde:Skyl spinatbladene og lad dem dryppe af.

Rens og børst svampene med en lille svampebørste. Skær dem i skiver og lynsteg i lidt smør et par min. på panden.

Rør flødeosten med presset hvidløg og hakket rosmarin.

Smør tortillaerne med flødeosten, fordel svampe og spinatblade på den ene halvdel af tortillaerne og drys med emmentaler, salt og peber. Fold dem sammen på midten og rist dem i lidt olie på panden i 1-2 min. på hver side ved middelvarme.

Halvér og nyd tortillaerne lune.

LÆS MERE: Skal du have flere tortillas med på tur, eller med i madpakken? Så prøv en tortillas med roastbeef, se opskriften her