Mad
6. november 2019

Spinat-curry med kylling

Den grønne indiske curry kaldes traditionelt for 'chicken saag'. Den er cremet og lige tilpas spicy. Her får du opskriften på spinat-curry med kylling.
Af: Emma Martiny
Spinat-curry med kylling

Foto: Winnie Methmann

Den grønne indiske curry kaldes traditionelt for 'chicken saag'. Den er cremet og lige tilpas spicy. Her får du opskriften på spinat-curry med kylling.
30 min4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 500 g hakket spinat fra frost
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 cm frisk ingefær
  • 2 spsk. smør til stegning
  • 500 g kylling i strimler
  • 2 tsk. stødt koriander
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • ½ tsk. stødt gurkemeje
  • 2 spsk. garam masala
  • 2½ dl piskefløde
  • 2 dl græsk yoghurt 10 %
  • Salt og peber

Tilbehør:

  • 4 dl basmatiris
  • 1 håndfuld frisk koriander
Annonce

Opskrift – sådan laver du spinat-curry med kylling

Kog risene efter anvisningen på posen.

Lad spinaten tø op, og pres det sidste af væden fra gennem en sigte. Pil og hak løget fint. Pil hvidløget, og skræl ingefæren. Riv hvidløg og ingefær fint. Svits løg, hvidløg og ingefær i smør i en gryde. Tilsæt kyllingestrimlerne sammen med alle krydderierne. Vend godt rundt, og lad det stege, til kyllingekødet er brunet. Tilsæt spinat og fløde, og bring det i kog. Lad retten simre i 10 minutter, og rør så yoghurt i saucen. Smag til, og servér spinat-curry med kogte ris og frisk koriander.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.