spaghetti
Aftensmad

Spaghetti med gedeost, squash og tomat

af Helle Rosenkrantz 21. februar 2022
En lynhurtig pastaret med masser af smag – lige hvad man trænger til på en travl torsdag. her får du opskriften på spaghetti med gedeost, squash og tomat
4 personer
Tid i alt 20 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 400 g spaghetti
  • 1 løg
  • 1 squash
  • 250 g små tomater
  • 2 spsk. olivenolie til stegning

TIL SERVERING

  • ½ bundt bredbladet persille
  • ½ bundt purløg
  • 100 g gedeost
  • 4 spsk. olivenolie
  • salt og friskkværnet peber

1. Kog spaghetti efter anvisningen på pakken (gem 1 dl af kogevandet). Pil og hak løget fint. Skyl squash og tomater. Halvér squashen på langs, og skær den i skiver. Steg løg og squash i olie på en pande, til det tager farve. Tilsæt de hele tomater, og steg i 6-8 minutter. Hæld den kogte, afdryppede pasta på panden, rør godt rundt, og tilsæt 1 dl af kogevandet fra pastaen.

 

2. Servering: Skyl og hak persille og purløg. Skær gedeosten i 4 skiver. Anret pastaen i 4 dybe tallerkener, og dryp med olie. Drys persille og purløg over pastaen, og top med 1 skive gedeost. Krydr med salt og peber.

 

TIP: Du kan bruge pastaskruer eller penne i stedet for spaghetti.

 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Kylling i kokos med edamamebønner og citrongræs - Få opskriften her

Tirsdag: Torskefilet med grøn olivenpesto og ovnbagte rodfrugter - Få opskriften her

Onsdag: Tomatsuppe med kødboller og perlespelt - Få opskriften her

Fredag: Bøf med nudelsalat og ristede ris - Få opskriften her