

Sød kartoffelpande med spinat
DET SKAL DU BRUGE
- 1 kg søde kartofler
- 1 spsk. smør til stegning
- 2 fed hvidløg
- salt og friskkværnet peber
- 250 g frisk spinat
- 8 æg
- 125 g frisk mozzarella
TIL SERVERING
- 1 håndfuld frisk basilikum
- groft brød
Opskrift - sådan laver du sød kartoffelpande med spinat
-
Skræl de søde kartofler, og skær dem i mundrette tern.
-
Kog dem i 7 minutter, til de er netop møre. Smelt smør i en stor, dyb pande, og tilsæt kartoffeltern.
-
Krydr med presset hvidløg, salt og peber, og lad de søde kartofler stege, indtil de er gyldne i kanterne.
-
Skyl og tør spinaten. Vend spinaten rundt med de søde kartofler på panden, indtil spinatbladene falder sammen.
-
Slå æggene ud på panden.
-
Riv mozzarella i mindre stykker, og fordel dem over panderetten.
-
Skru lidt ned for varmen, og lad retten stege stille og roligt, indtil æggehviderne er faste.
-
Pynt retten med basilikum, og servér den direkte fra panden med groft brød til.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Sumakpaneret laks med ovnbagt pastinaksalat – Få opskriften her
Onsdag: Kyllingefrikadeller med urter og forårs-kartoffelsalat – Få opskriften her
Torsdag: Boghvede-otto med ristet fennikel og sprød serrano – Få opskriften her
Fredag: Kødboller i tomatsauce med squash-spaghetti – Få opskriften her