Læs også

Aftensmad
Opskrift - sådan laver du sesampaneret rødspætte med mormorslaw
1. FLØDEDRESSING: Rør alle ingredienser sammen i en skål, og smag til. 2. MORMORSLAW: Skyl og snit spidskål i tynde strimler. Skyl og hak broccolibuketterne, og skær stokken i papirtynde skiver. Vend spidskål og broccoli sammen med flødedressingen. Rist hasselnødder på en tør pande, og hak dem meget groft. Vend tranebær og grofthakkede hasselnødder i slaw’en. 3, Brug en gaffel og pisk ægget sammen i en dyb tallerken, og bland sesamfrø, salt og peber i en anden. Vend først rødspætterne i æg og herefter i sesamblandingen. Steg dem i rigeligt smør og/eller olie på en pande i ca. 4 minutter på hver side, til de er gyldne. 4, SERVERING: Servér rødspætterne med mormorslaw, groft brød og citron skåret i både. Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Rugbrødssandwich med spinathummus, halloumi og figner – Få opskriften her
Onsdag: Kyllingefad med polenta og tomater – Få opskriften her
Torsdag: Svampetærte med bacon og timian – Få opskriften her
Fredag: Ribeye med sesamkartofler og aïoli – Få opskriften her