Aftensmad

Salat med varm gedeost og kirsebær

25. juli 2011
af LYNN ANDERSEN
foto: Foto: BJØRN JAKOBSEN
En lækker forret med varm gedeost, vendt i mandelflager og serveret med kirsebær.

En lækker forret med varm gedeost, vendt i mandelflager og serveret med kirsebær.Salat med varm gedeost og kirsebærTID: 30 min.Ingredienser

Dressing: Desuden: 2 spsk olivenolie2 spsk finthakkede løg2 spsk finthakket estragon1 spsk citronsaft1 tsk revet citronskal 1 dl mandelflager1 æg1 spsk vand200 g gedeost1 pose blandet salat1 fennikel2 dl kirsebær

FremgangsmådeTænd ovnen på 225 grader.Pisk en dressing af olie, løg, estragon, citronsaft og -skal i en skål. Stil til side.Læg mandelflagerne på en tallerken.Pisk ægget med vand.Skær osten i 6-12 skiver og vend dem først i æg og derefter i mandelflager. Bag dem i ovnen ca. 10 min.Skyl salaten og skær fenniklen i tynde skiver.Halver og fjern stenene fra kirsebærrene.Bland salat, fennikel og halve kirsebær og vend med dressing, inden det anrettes på 6 tallerkener.Læg 1-2 skiver varm ost på hver tallerken inden servering. Lækre opskrifter med søde kirsebær

Grillede lammekotelettermed kirsebærsauce Salat medvarm gedeost Ricottapandekagermed bærsauce Is-dessert medto søde saucer Ostekage medkirsebær Upside downkirsebærkage