Salat med kylling og kål
Mad

Salat med kylling og kål

3. januar 2018
af Pia Andreassen
foto: Martin Tanggard
Start januar med en lækker, velsmagende og mættende salat med kylling og kål.
2 personer
Tid i alt 30 min

  • 300 g rosenkål
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. grovkornet sennep
  • ½ spsk. honning
  • 3 spsk. olivenolie
  • Salt og peber
  • 1 avocado
  • 1 rød grapefrugt
  • 250 g stegt kylling (evt. færdigkøbt)
  • 30 g hasselnødder uden skal
  • Tilbehør: Brød

Sådan gør du:

Kassér de yderste blade på kålen og skær rodenden af. Del kålen i hele blade, hak den inderste del groft og kom det hele i en skål. Rør citron, sennep og honning sammen. Tilsæt olien langsomt under omrøring og rør rundt, til dressingen samler sig. Smag til. Vend dressingen med kålen og lad det trække i 5-10 min. Tilsæt avocado skåret i mindre stykker og grapefrugt skåret i fileter. Anret på to tallerkener med kylling, der er skåret i mundrette stykker, og grofthakkede hasselnødder. LÆS OGSÅ: Indisk kylling med grønt

Tip:

Prøv også salaten med spidskål
https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også