Aftensmad

Salat med hvedekerner

af Beagle Iuel-Brockdorff 12. maj 2009
Tid: Ca. 45 min. + afkølingstid3 dl hvedekernerSaltPeber250 g cherrytomater, skåret i halve250 g snittede, grønne asparges250 g ærter (brug resten til

Tid: Ca. 45 min. + afkølingstid3 dl hvedekernerSaltPeber250 g cherrytomater, skåret i halve250 g snittede, grønne asparges250 g ærter (brug resten til italiensk salat)Snittet salatHakket persille eller brøndkarseOlie-eddike-dressing, evt. med hvidløgKog hvedekernerne i dobbelt så meget vand tilsat lidt salt, i ca. 35 min., til de er færdige, men stadig har lidt bid. Læg dem på en tallerken til afkøling.Bland alle grøntsagerne i en salatskål, og vend kernerne i sammen med dressing-en. Servér toppet med hakket persille eller brøndkarse.Man kan evt. servere brød til.Opskrifter på andet tilbehør herPæresalat med lysegrøn dressingKammuslinger med melon og ananas