Aftensmad

Røget laks med citroncreme

af Louise Dandanell Ørsted 15. december 2011
Foto: Bjørn Jakobsen
Røget laks med blød gedeost, rørt sammen med pisefløde og citron. En frisk og lidt anderledes opskrift til din julefrokost.

Røget laks med blød gedeost, rørt sammen med pisefløde og citron. En frisk og lidt anderledes opskrift til din julefrokost. Ristet rugbrød vil være en flot ledsager til den røgede laks.

Røget laks med citroncreme (TID: 10 MIN. )

Ingredienser Fremgangsmåde 6-8 skiver røget laksDild100 g blød gedeost¾ dl piskefløde1 øko citron1 spsk sukkerSalt, peber Anret laksen på et fad og pynt med lidt plukket dild.

Rør gedeost og piskefløde sammen og smag til med1 spsk citronsaft og 1 spsk revet citronskal, sukker,salt og peber.

Anret cremen i en skål og server til laksen.

Har du haft en julefrokost, der var noget helt særligt?

Send os din historie, og VIND 1 års forbrug af Svansø pesto. Du kan sende din historie til: [email protected].

Læs mere HER.

Få alt hvad du skal bruge til julefrokosten i SØNDAGs webshop

 

Fransk marmeladeglastil opbevaring af sild

149 kr. i SØNDAGs webshop

>> køb det HER.

Snittekniv i rustfrit stålmed anti-slip effekt

199 kr. i SØNDAGs webshop

>> køb den HER.

Dåsesæt med retro-designtil konfekt og godter

249 kr. i SØNDAGs webshop

>> køb det HER.