Ravioli-fad med ost og grøntsager
Aftensmad

Ravioli-fad med ost og grøntsager

af Emma Martiny 5. marts 2020
Foto: Winnie Methmann
Dette lækre ravioli-fad indeholder både tre slags ost og masser af grønt og vil derfor stensikkert glæde alle omkring spisebordet.
20 min 4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 500 g frisk ravioli
  • 1 squash
  • 2 fed hvidløg
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 50 g parmesan
  • 250 g ricotta
  • Salt og peber
  • 200 g ærter fra frost
  • 1 kugle frisk mozzarella (125 g)
 
 

Opskrift - sådan laver du ravioli-fad med ost og grøntsager

Tænd ovnen på 200°. Riv squash på den grove side af et rivejern. Pil og riv hvidløg fint. Hak basilikum fint. Riv parmesanosten fint.  Rør revet squash, hvidløg, basilikum og parmesan sammen med ricotta, og smag til med salt og peber. Vend ricottablandingen, frosne ærter og frisk ravioli sammen i et fad. Top med mozzarella revet i mindre stykker. Sæt fadet i ovnen i 20 minutter, til pastaen er al dente, og osten er flot gylden.   UGENS ANDRE OPSKRIFTER Mandag: Paella med kulmule Tirsdag: Fyldte peberfrugter med soltørrede tomater og feta Onsdag: Linselasagne med aubergine og gulerødder Fredag: Kyllingelår med ovnbagte kartofler og whiskysauce