pulled pork
Mad

Pulled pork-burger med fersken og rodfrugtchips

14. februar 2022
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Kombinationen af noget sødt, salt og knasende sprødt får smagssansen til at juble. Få opskriften på pulled pork-burger med fersken og rodfrugtchips
4 personer

PULLED PORK-BURGER

  • 1 bakke pulled pork
  • 1 rød peberfrugt
  • ½ icebergsalat
  • 1 rødløg
  • 1 dåse syltede ferskner i tern
  • 4 store grove burgerboller
  • 4 spsk. god mayonnaise (f.eks. Miracle Whip)

RODFRUGTCHIPS

  • 5 jordskokker
  • 2 rødbeder
  • 2 søde kartofler
  • 4 spsk. olivenolie
  • salt

1. RODFRUGTCHIPS: Tænd ovnen på 180°. Skræl jordskokker, rødbeder og søde kartofler, og skær dem i papirtynde skiver med en kartoffelskræller. Fordel skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir; dryp med olie, og krydr med salt. Bag dem i ovnen i ca. 20 minutter, til de er sprøde og let gyldne.

2. PULLED PORK: Tilbered pulled pork efter anvisningen på pakken. Rens peberfrugten, og skær den i tynde strimler. Skyl salaten, og skær den i tynde strimler. Pil løget, og skær det i tynde ringe. Hæld væden fra ferskenternene. Rist burgerbollerne, flæk dem, og smør både over- og underbolle med mayonnaise. Byg hver burger op med salat, peberfrugt, løg, fersken og kød. Servér straks sammen med rodfrugtchips.

Læs også