Skriv søgeord
Aftensmad
Pocheret æg
19. marts 2012
af Beagle-iuel brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
Opskrift på pocheret æg - på gammeldags manér
4 personer
DET SKAL DU BRUGE
4 æg
Eddike
Salt, peber
Opskrift - sådan laver du pocheret æg
Kom vand i en lav gryde eller sautérpande og tilsæt eddike (ca. 3 spsk til 1 liter vand). Kog vandet op.
Knæk et æg op i en lille kop.
Bring vandet i bevægelse og lad ægget glide ned i gryden.
Lad det pochere i 2½-3 min., blommen skal stadig være lidt blød.
Læg ægget i koldt vand.
Pochér kun 1-2 æg ad gangen.
PRØV OGSÅ:
Grillede asparges med bacon, pocheret æg og pesto
pocheret æg
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Andebryst med karamelliserede løg, æbler og pebersauce
Aftensmad
Aftensmad
Tomatrelish
Aftensmad
Aftensmad
Nem og lækker ramen – ramensuppe med bøf og æg
Aftensmad
Aftensmad
Butter chicken med naanbrød og raita-dip
Læs også