Skriv søgeord
Aftensmad
Pocheret æg
19. marts 2012
af Beagle-iuel brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
Opskrift på pocheret æg - på gammeldags manér
4 personer
DET SKAL DU BRUGE
4 æg
Eddike
Salt, peber
Opskrift - sådan laver du pocheret æg
Kom vand i en lav gryde eller sautérpande og tilsæt eddike (ca. 3 spsk til 1 liter vand). Kog vandet op.
Knæk et æg op i en lille kop.
Bring vandet i bevægelse og lad ægget glide ned i gryden.
Lad det pochere i 2½-3 min., blommen skal stadig være lidt blød.
Læg ægget i koldt vand.
Pochér kun 1-2 æg ad gangen.
PRØV OGSÅ:
Grillede asparges med bacon, pocheret æg og pesto
pocheret æg
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Tomatrelish
Aftensmad
Aftensmad
Nem og lækker ramen – ramensuppe med bøf og æg
Aftensmad
Aftensmad
Butter chicken med naanbrød og raita-dip
Aftensmad
Aftensmad
Lækker boeuf bourguignon
Læs også