pocheret æg
Mad

Pocheret æg

19. marts 2012
af Beagle-iuel brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
Opskrift på pocheret æg - på gammeldags manér
4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 4 æg
  • Eddike
  • Salt, peber

Opskrift - sådan laver du pocheret æg

  1. Kom vand i en lav gryde eller sautérpande og tilsæt eddike (ca. 3 spsk til 1 liter vand). Kog vandet op.
  2. Knæk et æg op i en lille kop.
  3. Bring vandet i bevægelse og lad ægget glide ned i gryden.
  4. Lad det pochere i 2½-3 min., blommen skal stadig være lidt blød.
  5. Læg ægget i koldt vand.
  6. Pochér kun 1-2 æg ad gangen.

PRØV OGSÅ: Grillede asparges med bacon, pocheret æg og pesto

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også