Pizza Carciofi

29. august 2011
af Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
Carciofi betyder artiskok, og det er netop, hvad pizzaen bl.a. byder på.

Carciofi betyder artiskok, og det er netop, hvad pizzaen bl.a. byder på.







Pizza Carciofi (Tid: 30 minuti)

Ingredienser Fremgangsmåde 2 pakker pizzadej, fuldkorn
300 g emmentaler
320 g tomatsauce (købes på glas)
250 g grillede artiskokhjerter
300 g gedeost
100 g semidried tomater
Kværnet peber
100 g sorte oliven, Nicoise
50 g rucola








Tænd ovnen med to bageplader i på 200 grader.

Rul dejen ud og lad den hvile på køkkenbordet. Læg den evt. på et stykke bagepapir.

Riv osten groft.

Smør tomatsaucen på pizzabundene, drys med revet ost og fordel grillede artiskokker, gedeost i skiver samt semidried tomater.

Drys med peber og bag pizzaerne i ovnen i ca. 20 min. på de varme bageplader.

Fordel de sorte oliven på pizzaerne, bag yderligere 5 min. og pynt med rucola inden servering.



Hvad synes du om denne opskrift?

Giv et antal stjerner oppe i venstre hjørne og/eller kommentér og bidrag til opskriften i kommentarfeltet forneden.


Her får du 6 opskrifter, så du kan sammensætte din egen lækre italienske gæstemenu!

Oliventapenade
og tapenadesnegle
Zuppa Minestrone
Insalata Caprese



Pizza Carciofi Tagliatelle con Pollo Fungi Vitello Tonnato di Luxe