perlespeltsalat
Aftensmad

Perlespeltsalat med krebsehaler og avocado

af Emma Martiny 14. september 2017
Foto: Nina Malling,skovdalnordic.com
Frisk og let aftensmad, som alligevel mætter godt takket være både edamamebønner, krebsehaler og avocado. Her får du opskriften på perlespeltsalat med krebsehaler og avocado

Perlespeltsalat med krebsehaler og avocado 

Tid: 25 minutter

Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

3 dl perlespelt

3 spsk. olivenolie

saft og skal af ½ usprøjtet citron

salt og friskkværnet peber

200 g frosne pillede edamamebønner

1 bakke blandet grøn salat

2 avocadoer

340 g krebsehaler

1 håndfuld dild

groft brød til servering

PRØV OGSÅ: Kyllinge-hakkebøffer med perlespeltsalat

Opskrift - sådan laver du perlespeltsalat med krebsehaler og avocado 

Skyl perlespelten, og kog den mør efter anvisningen på pakken. Lad den dryppe af i en sigte, og kom den i en skål.

Tilsæt olivenolie, citronsaft, fintrevet citronskal, salt og peber, og rør rundt.

Lad perlebyggen køle af. Hæld kogende vand over edamamebønnerne, så de tør op, og si vandet fra. Vend edamamebønnerne i perlebyggen.

Skyl og tør salaten, og anret den i et salatfald. Fordel perlebyg og edamamebønner over salaten.

Skær avocadoerne i skiver, og anret dem over salaten sammen med afdryppede krebsehaler og dild.

Servér salaten med groft brød.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag:

Græsk pastasalat – Få opskriften her

Tirsdag:

Kartoffeltærte med krydret kyllinge- og chorizofyld – Få opskriften her

Torsdag:

Gnocchi med svampesauce og citron – Få opskriften her

Fredag:

Bánh mi-bowl – Få opskriften her

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.