Peberbøf med grillet grønt og paprikadressing
Aftensmad

Peberbøf med grillet grønt og paprikadressing

af Camilla Zarah Lawes 12. juli 2021
Foto: Columbus Leth
En god bøf med sprøde grøntsager og en lækker dressing – så er det fredag! Her får du opskriften på peberbøf med grillet grønt og paprikadressing
4 personer
Tid i alt 30 min

Det skal du bruge

  • 4 peberbøffer a 150 g
  • olie til stegning

Grillet grønt

  • 2 pak choi
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 gul peberfrugt
  • ½ squash
  • 4 skalotteløg
  • olie til stegning

Paprikadressing

  • 200 ml græsk yoghurt
  • 2 spsk. stærk paprika
  • 1 fed hvidløg
  • salt og friskkværnet peber

Tilbehør

  • 4 skiver groft brød

Opskrift - sådan laver du peberbøf med grillet grønt og paprikadressing

  1. Peberbøf: Steg bøfferne i olie i 2-4 minutter på hver side på en varm (grill)pande.
  2. Lad dem herefter hvile under alufolie.
  3. Grillet grønt: Skyl alle grøntsagerne. Skær pak choi i kvarter, skær peberfrugterne i 4 stykker (fjern kernerne), og skær squash i skiver på langs.
  4. Pil skalotteløgene, og skær dem over på langs.  
  5. Paprikadressing: Rør yoghurt sammen med paprika, presset hvidløg, salt og peber.
  6. Servering: Steg brødskiverne på panden. Servér brødet til bøffer, grillet grønt og paprikadressing.

 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Salat med tun, edamamebønner, fennikel og æg - Få opskriften her

Tirsdag: Spanske kødboller i krydret tomatsauce med oliven og peberfrugter - Få opskriften her

Onsdag: Kyllingebryst med søde kartofler og grøntsagsstave - Få opskriften her

Torsdag: Torskefilet med sprød top, stegte rodfrugter og agurkecreme - Få opskriften her