pasta puder

Pastapuder med krabbe og grønt

18. februar 2013
af Susanne Palmqvist
Foto: Anders Schønnemann
Superdelikat pastaret lavet på færdig fyldt pasta fra supermarkedet. Hummerpasta til saucen fås hos fiskehandleren og i nogle supermarkeder. Tæl for en sikkerheds skyld, hvor mange pastapuder, der er i pakken. Det kan variere




Pastapuder med krabbe til 4 personer
1 bdt. grønne asparges, snittet i tændstikstynde stænger
50 g friske grønne spinatblade, grofthakket
1 bdt. dild, hakket
1 lime
1 pakke kutterrejer (Royal Greenland, 100 g)
1 pakke stor Alibert Chef Gourmet-pastapuder med krabbe eller anden pasta med fiskefyld (250 g)
1 spsk. olie
1 dl piskefløde
½ dl hønsebouillon (vand + terning eller flydende)
2 tsk. hummerpasta (terning, fx Maitre Marcel)
Salt og kværnet peber

Knæk enderne af aspargesene, og skær dem i 5 cm lange, tændstikstynde stænger. Hak spinat og dild. Riv 1 lime, og pres saften. Kom rejerne i en sigte, og spul dem med koldt vand. Bring en stor gryde med vand og salt i kog. Varm 4 dybe tallerkner, så de er klar.

Kog pastaen i 4 minutter, og lade den dryppe af.

Varm olien op i en dyb pande. Svits hurtigt aspargesene. Kom fløde, bouillon og hummerpasta ved, og kog det akkurat op. Smag til med lidt lime, så det tykner. Sluk, og vend rejer, dild og spinat i (må endelig ikke få for meget varme). Smag til. Kom 3 pastapuder i hver tallerken, og fordel fyldet henover. Pynt med limeskal eller lidt dild. Servér straks

Prøv også: Pasta med squash og laks >>