Opskrift - sådan laver du ovnbagt æggekage med spinat og brune champignoner
1. Pil løg, og skær det i tynde skiver. Rens champignoner, og skær dem i skiver. Skyl og afdryp spinaten. Steg løg og champignoner i smør på en pande, til de er gyldne. Tilsæt spinat, og vend rundt, til bladene lige akkurat falder sammen. Tænd ovnen på 200°. Fordel svampe-spinat-blandingen i bunden af et smurt ovnfad. Skyl og hak persille, og tag lidt fra til pynt. Pisk æg, fløde og fintrevet parmesan sammen i en skål, og vend den hakkede persille i. Krydr æggeblandingen med timian, salt og peber. Hæld æggemassen over grøntsagerne i fadet. Bag æggekagen i 20 minutter, til æggemassen er fast og gylden. 2. Servering: Drys det sidste persille over æggekagen, og servér den lun med godt rugbrød til.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Citronpasta med ærter og bacon - Få opskriften her
Tirsdag: Krydret gulerodssuppe med æbler og kørvel - Få opskriften her
Onsdag: Koteletter og smørstegt selleri med belugalinser - Få opskriften her
Fredag: Kyllingekrebinetter med bagte rodfrugter og ærtemos - Få opskriften her